Yrityksille – vihersuunnittelu ja toteutukset ammattitaidolla

Mieleenpainuvat piharatkaisut ja valmis piha antavat positiivisen kokonaisvaikutelman ja vaikuttavat myönteisellä tavalla asuntojen myyntiin.

Tarjoamme rakentajille, insinööritoimistoille ja arkkitehdeille mahdollisuutta nostaa pihojen ja parvekkeiden visuaalista ilmettä ammattitaidolla ja näkemyksellä valittujen kasvien avulla käytännöllisiksi ja kauniiksi. Teemme suunnitelmat ja istutustyöt teidän tarpeidenne mukaan, jolloin te saatte keskittyä omaan osaamisalueeseenne ja jättää meille pihan viimeistelyn.

Viherrakennus ja suunnittelu

Teemme erilaisia vihersuunnitelmia ja toteutuksia myös parvekkeille ja sisätiloihin. Yhteistyössä sisustussuunnittelijan kanssa teemme ja toteutamme parvekesuunnitelman esimerkiksi näyttöasuntoon tai sopimaan sisustussuunnittelijan luoman tunnelman jatkeeksi.

Vihersuunnitelmilla voidaan luoda viihtyisiä tiloja, jotka henkivät rauhaa ja raikkautta ympäristöön. Jos haluatte sisätiloihin inspiroivan ja onnistuneen viherratkaisun, teemme mielellämme yhteistyötä kanssanne saavuttaaksemme lopputuloksen, joka täydentää tilan arkkitehtuuria ja tunnelmaa. Vihersisustus voidaan suunnitella osaksi uusia rakennelmia tai piristämään vanhaa.

Pihojen viimeistelypalvelut

Viimeistelemme pihat valmiiden suunnitelmien mukaisesti ja toteutamme esimerkiksi nurmikon kylvön tai asennuksen, istutukset ja kanttaukset linjasaneerauskohteissa, joissa pihojen viherrakenteita joudutaan uusimaan talotekniikan kaivantojen takia tai rakentajien KVR-kohteisiin, joissa halutaan säilyttää piha entisen kaltaisena.

Me varmistamme, että pihat jäävät kauniiksi ja toimiviksi niin, että nurmet ja istutukset todella lähtevät hyvin kasvamaan.

Pyydä tarjous kohteestasi!