Ajankohtaista

Suunnittele ITE Puutarhas! – viikonloppukurssit toukokuussa Jyväskylässä ja Tampereella.

Tykkäätkö opiskella pihasuunnittelua samassa tilassa kouluttajan ja kanssaopiskelijoiden kanssa? Järjestämme oman pihan suunnittelusta innostuneille kaksi viikonloppukurssia Jyväskylän Vesangassa 5.-6.  ja Tampereella 26.-27. toukokuuta.

Tule mukaan, jos olet miettinyt, että jotain pihalla ja puutarhassa pitäisi tehdä, mutta aloitus takkuilee. Työpaja on yhdessä tekemistä, ideoiden jakamista sekä hedelmällistä – eli tehokasta! Viikonlopun aikana opit piha- ja puutarhasuunnittelun perusasioita ja saat tukea ja inspiraatiota suunnitteluusi ammattilaiselta sekä kanssasuunnittelijoilta.

Ilmoittaudu tai kysy lisää Sirpalta puhelimitse: 045 632 0590 tai sähköpostilla:
sirpa@mukulapuutarhat.

Ilmoittautuminen Jyväskylän kurssille 3.5. mennessä ja Tampereelle 18.5. mennessä. 

Teet suunnitelman omasta pihastasi ITE ammattilaisen ohjaamana ja muiden osallistujien tuella.
Ensimmäisenä päivänä, lauantaina, tutustumme pihasuunnitteluun. Tutustut pihasi ominaisuuksiin, pihan rakenteisiin ja maalajeihin sekä
mahdollisiin ongelmiin. Suunnittelemme pihaan toiminnot sekä
käytettävät materiaalit (kiveykset yms.).

Sunnuntaina opit ottamaan huomioon kasvivalintoihin vaikuttavat
tekijät sekä mahdollisuutesi vaikuttaa puutarhasi mikroilmastoon. Suunnittelemme istutusalueet ja valaistuksen. Lisäksi teemme kasvi- ja materiaalilistat, joiden avulla tarjousten pyytäminen on helppoa.

 

Kevään viimeinen Suunnittele ITE puutarhas! – verkkokurssi alkaa maanantaina 16. huhtikuuta

Pihasuunnittelun verkkokurssi alkaa taas huhtikuussa

Haluatko suunnitella itse oman pihasi? Meidän avullamme teet puutarhasuunnitelman valmiiksi viidessä viikossa! Puutarhasuunnittelu ITE tehtynä on luovaa ja palkitsevaa hommaa ja opettaa tekijäänsä myös kasvien hoitoon. Lue lisää ja ilmoittaudu kurssille tästä!

Tilaa Suunnittele ITE Puutarhas! – johdanto pihasuunnitteluun

Tilaa ilmainen johdanto puutarhasuunnitteluun! Tämä johdanto on tehty oman pihan suunnittelusta kiinnostuneille. Tässä johdannossa saat maistiaisen suunnitteluun ryhtymisestä ja inspiraatiota laittaa ideat virtaamaan. Liity tästä sähköpostilistallemme, niin lähetämme sinulle linkin johdantoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *