Tee ITE!

Niin teenkin!

jäähilettä lumimarjassa

Talvi taitaa olla nyt tullut Keski-Suomeen. Lumimarjat hileilevät aamupakkasessa. Puutarhan talvilevosta huolimatta Mukula Puutarhat eivät jää lumeen makaamaan vaan tehostuvat entisestään!

Tee ITE! – sarjan aloittaa Tee ITE Kranssis!

Loimme sarjan, sillä haluamme auttaa ja innostaa ihmisiä tekemään puutarhaan ja pihaan liittyviä asioita ihan itse. Monestihan me ihmiset tarvitsemme vain vähän tukea ja jonkun joka näyttää meille konstikkaat konstit selvästi sellaisiin juttuihin, joita emme ole ennen tehneet, mutta joita haaveilemme tekevämme. Tee ITE! – sarjassa teemme juuri näin. Sarjassa on mukana myös muita puutarhurin juttuja, kuten kranssin tekoa sekä sadosta saatujen herkkujen valmistusta ynnä muuta kivaa! Tule mukaan ja tee ITE, niin saat mieleisesi!

Tammikuun 2018 lopuilla aloitamme Suunnittele ITE puutarhas! -verkkokurssin ja olemme siitä Liisa-Maijan kanssa innoissamme kuin ankat pullapalasta! Jos kiinnostuit katso kurssin tiedot nettisivuiltamme www. mukulapuutarhat.fi ja seuraa meitä facebookissa! Tulossa on myös ilmainen webinaari kaikille oman pihansa suunnittelusta kiinnostuneille!

Webinaarissa annan vinkkejä muun muassa suunnittelun aloittamiseen ja pihan yhtenäisen ilmeen luomiseen.

Kurssilla ja webinaarissa hyödynnän omia kokemuksiani ja pihaani tuttuun tapaan. Pihani on hyvä esimerkki pihasuunnittelukurssille, sillä siinä on sopivasti haastetta. Meillä on vanha piha, Johon rakastuin ensisilmäyksellä, mutta joka ei ihan toimi….. Ja mitäs sitä selittelemään. Haluan tehdä sen ITE! Vaikka esimerkkipiha on vanhasta pihasta, kaikki jutut pätevät myös uuden pihan ratkaisuja mietittäessä. Kaikesta tästä lisää siis myöhemmin!

Jäisiä aronianmarjoja

Toivottavasti pääsemme pian rakentelemaan lumiukkeleita ja tekemään jäälyhtyjä, mutta niiden lisäksi kirjoittelemme blogeja pimeneviin iltoihin Mukuloiden puuhista ja lisäilemme lyhyitä tieto- ja inspiraatiojuttuja Tee ITE! -sarjaan, joista toivottavasti mahdollisimman moni teistä hyötyy ja innostuu. 😊

Lisää siis tulossa pian! Näkyillään!

Terkuin,  Sirpa