Suunnittele ITE puutarhas! – verkkokurssi

119,35

Kurssilla opit ajattelemaan pihaasi ja puutarhaasi kokonaisuutena.

Opit ottamaan huomioon pihaprojektin eri vaiheet alusta loppuun, eri vaiheissa huomioitavat tekijät, budjetin sekä tarvittavat lupahakemukset.

Käymme läpi kohteen tarpeiden kartoituksen sekä mm. pinnanmuodot, rakenteet ja teemat. Tutustumme erilaisiin materiaaleihin ja kasvivalintoihin.

Keräät itsellesi myös oivan kasvitietopankin. Teemme kurssin lopuksi kasvi- ja materiaalilistan, jonka avulla voit helposti pyytää tarjouksia toimittajilta. 

Kurssin kesto on viisi viikkoa. Voit suorittaa kurssin osiot Sirpan tahdissa viikoittain tai omassa tahdissasi silloin kun se sinulle parhaiten sopii, sillä saat kaiken materiaalin käyttöösi yhden vuoden ajaksi.

tuotetunnus (SKU) Tee_ITE_maalis2018 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Suomessa ainutlaatuinen verkkokurssimme Suunnittele ITE puutarhas! antaa sinulle mahdollisuuden olla oman, unelmiesi puutarhan suunnittelija.

Kurssin aikataulu ja rakenne

Kurssin ostettuasi saat ensimmäisen moduulin materiaalit ensimmäisenä kurssipäivänä, jonka jälkeen julkaisemme viikoittain seuraavan moduulin.  Jokainen moduuli sisältää videoidun koulutuspaketin, kirjallista materiaalia, kirjavinkkejä sekä Sirpan neuvontahetken Facebookissa jokaista moduulin julkaisua seuraavana päivänä.

Moduuli 1: Projektin suunnittelu: luvat, asemakaava, budjetointi, projektin eri vaiheet ja huomioitavat asiat.

Moduuli 2: Piirrustustekniikkaa, kohteen tarpeiden kartoitus: pihan toiminnot, tontin ominaisuudet, rakenteet ja ongelmakohdat sekä asiaa maalajeista.

Moduuli 3: Pinta-alat, kasvuvyöhyke ja ja mikroilmasto. Materiaalien valintaa, aloitetaan Excel-taulukon teko materiaali ja kasvivalinnoista.

Moduuli 4: Kasvivalinnat: mitkä tekijät tulee huomioida kasvivalinnoissa? Piirretään istutusalueet.

Moduuli 5: Valaistus ja viimeistely. Mallisuunnitelman läpikäynti ja Excel-taulukon viimeistely tarvikkeista ja kasvivalinnoista.

Lisäksi saat kouluttajan kommentit valmiista suunnitelmastasi.

Kurssin vedän minä, Sirpa

Olen valmistunut puutarhuriksi Mikkelin Otavasta vuonna 2005 ja ekonomiksi vuonna 2014 Jyväskylän yliopistosta, jossa erikoistuin yritysten ympäristöjohtamiseen. Olen tehnyt pihasuunnitelmien ja niiden toteutusten lisäksi kaikenlaisia puutarhurin töitä ympäri Suomea ja Pohjois-Englannissa yli kymmenen vuoden ajan.

Kurssilla teet ITE oman pihasuunnitelmasi.

Julkaisemme kurssin osat kerran viikossa viiden viikon ajan. Voit suorittaa kurssin osiot minun tahdissani viikoittain tai omassa tahdissasi silloin kun se sinulle parhaiten sopii, sillä saat kaiken materiaalin käyttöösi yhden vuoden ajaksi.

Facebookin vertaisryhmässä saat rinnallesi yhteisön, jonka kanssa voit vaihtaa ideoita ja inspiroitua. Olen ryhmässä henkilökohtaisesti paikalla viikoittain tunnin ajan, jolloin vastaan livenä ennakkoon sähköpostitse lähettämiisi kysymyksiin.

Kurssin lopuksi saat vielä kommenttini sähköpostitse valmiista pihasuunnitelmastasi!

Kun ITE tekee, niin hyvähän siitä tulee.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suunnittele ITE puutarhas! – verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *